Yhteistyötä

Yksi paalu ei vielä pidä kalastajamajaa pystyssä. Samalla tavalla myös me ihmiset tarvitsemme toisiamme saavuttaaksemme tärkeitä asioita elämässä.

 

Opiskelin Alexander-tekniikan opettajaksi Kuopion Alexander-tekniikan opettajakoulussa, jossa pääopettajana toimii Päivi Saraste ja vastaavana assistenttina Sirpa Tapaninen. Iloksemme koulussamme kävi opettamassa myös monia muita pitkänlinjan opettajia meiltä ja maailmalta (mm. Andrew Brown, Dorothea Magonet, John Hunter, Masoumeh Atabaki-Melrose ja Matti Harilo). Koulutuksen aikana me opettajaopiskelijat teimme tiivistä yhteistyötä keskenämme ja yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin, nyt opettajakollegoina. Heitä voin hyvin lämpimästi suositella!

Assi Aladin 

Assi on meistä se esikoinen ja tiennäyttäjä, joka valmistui koulusta ensimmäisenä. Assin puoleen kannattaa kääntyä Helsingin ja Haminan seuduilla. Assin luona päädyt hyviin käsiin! 

www.aladinalexander.fi

Pilvi Mehto

Pilvi opettaa Kuopion seudulla. Pilvi on maanläheinen ja huumoritajuinen ihmistyön ammattilainen, jonka kanssa työskentely on "hauskoo ja kivvoo" eikä vähästä "säekähetä". Tartu toimeen!

www.pilvimehto.fi

Reetta Rautiainen

Reetta on ammatiltaan musiikkipedagogi, erikoisalanaan laulun- ja äänenkäytönopetus. Reetta opettaa suurella sydämellä ja vankalla ammattitaidolla. Reettaan voi ottaa yhteyttä Kuopion ja Mikkelin seuduilla. Yhteystiedot: rautiainen.reetta @ gmail.com

Sini Hukkanen 

Sini on esiintymistaiteen ammattilainen, joka ymmärtää taiteen tekemisen nyansseja. Sini on asiaansa paneutuva ja lähestyy asioita tutkivalla otteella. Sopii hyvin, kun haluat löytää omaan olemiseesi uusia mahdollisuuksia! Myös Sini opettaa Kuopiossa. Yhteystiedot: sini.hukkanen @ gmail.com